ΔΟΥΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.: Εθνική αντίσταση. Ημερολόγιο καπετάν Όθρυ. Στερεά – Εύβοια – Δεκέμβρης [2 τόμοι με ενιαία σελιδαρίθμηση
2 απαντήσεις
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Ψάχνω κάποιο βιβλίο ....Πού μπορώ να το βρώ;
Σελίδα 1 από 1
ΔΟΥΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.: Εθνική αντίσταση. Ημερολόγιο καπετάν Όθρυ. Στερεά – Εύβοια – Δεκέμβρης [2 τόμοι με ενιαία σελιδαρίθμηση
το εχει καποιος?
agamemnon- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2013
Απ: ΔΟΥΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.: Εθνική αντίσταση. Ημερολόγιο καπετάν Όθρυ. Στερεά – Εύβοια – Δεκέμβρης [2 τόμοι με ενιαία σελιδαρίθμηση
agamemnon έγραψε:το εχει καποιος?
ισως το εχω εγω
αλλα δεν προκειται να το σκαναρω δεν θα κανω τον κοπο διοτι απλουστα ο τυπος ειναι ενα βλακωδες κουμουνι και τιποτε περισσοτερο και τελειως αναξιοπιστος δεν ξερεις τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος μπερδευει αληθεις με ψεμματα
αν θελεις να μαθεις για την ευβοια υπαρχουν τα πολυ καλα βιβλια του αναγνωστοπουλο <<Η ευβαια υπο κατοχην>. καιταξε στα βιβλια τα εχω βαλει εγω
ΤΑΥΓΕΤΗΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3338
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Απ: ΔΟΥΑΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ Κ.: Εθνική αντίσταση. Ημερολόγιο καπετάν Όθρυ. Στερεά – Εύβοια – Δεκέμβρης [2 τόμοι με ενιαία σελιδαρίθμηση
αν εχεις την καλοσυνη τα θελω.
τα αλλα τα εχω του αναγνωστοπουλου ολα.
agamemnon έγραψε:αν εχεις την καλοσυνη τα θελω.
1.αν το εχω το εχω στο χωριο που θα παω σε ενα μηνα
2.Για να σκαναριστει θα περασει αλλος ενας μηνας
2. μετα θα πρεει να γινει pdf και να ανεβει
γιατι δεν το αναζητας εδω;;
http://opac.nlg.gr/ipac20/ipac.jsp?session=1WC809301W792.2374&profile=ebe0--2&source=~!nlg1&view=items&uri=full=3100001~!78448~!0&ri=2&aspect=subtab11&menu=search&ipp=20&spp=20&staffonly=&term=%C3%8E%C2%94%C3%8E%C2%BF%C3%8F%C2%85%C3%8E%C2%B1%C3%8F%C2%84%C3%8E%C2%B6%C3%8E%C2%B7%C3%8F%C2%82&index=.GEN&uindex=&aspect=subtab11&menu=search&ri=2#focus
υποθυετω οτι καμμια χαβουζα( κωλοπανεπιστημιο με π******ταριστερους καθηγητες) σου εχει βαλει καποια εργασια και αλοιμονο σου αν πεις καλη κουβεντα για τους αντιπαλους του ΚΚΕ
μπορω να περιμενω σε ευχαριστω.
agamemnon έγραψε:μπορω να περιμενω σε ευχαριστω.
κανε την δουλεια σου στην εθνικη βιβλιοθηκη και ασε με εμενα
οκ σε ευχαριστω.
καποιος φιλος που να εχει αυτο τα βιβλια που ζητω?
agamemnon έγραψε:καποιος φιλος που να εχει αυτο τα βιβλια που ζητω?
φιλε τελικα δεν το εχω
Νομιζα οτι το ειχα τοι μπερδεψα με ανα αλλο βιβλιο για τα ταγματα ασφαλειας
Παρόμοια θέματα
» Ο Παναθηναϊκός στην Εθνική Αντίσταση
» ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΩΝΑ --ΣΑΝΟΥΔΑΚΗΣ-ΣΑΝΟΥΔΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
» Τελικά αποβλακώνεσαι ΤΑ ΜΑΛΑ διαβάζοντας το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου για την Εθνική Αντίσταση ..!!!!!
» H πορεια προς την ενιαια Πολεμική Αεροπορία
» Ο "Μεγάλος" Δεκέμβρης 1944
» ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΩΝΑ --ΣΑΝΟΥΔΑΚΗΣ-ΣΑΝΟΥΔΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
» Τελικά αποβλακώνεσαι ΤΑ ΜΑΛΑ διαβάζοντας το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου για την Εθνική Αντίσταση ..!!!!!
» H πορεια προς την ενιαια Πολεμική Αεροπορία
» Ο "Μεγάλος" Δεκέμβρης 1944
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΔΙΑΦΟΡΑ :: Ψάχνω κάποιο βιβλίο ....Πού μπορώ να το βρώ;
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης