Τελικά αποβλακώνεσαι ΤΑ ΜΑΛΑ διαβάζοντας το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου για την Εθνική Αντίσταση ..!!!!!
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΠΕΡΙΟΔΟΙ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ :: Περίοδος Α' : 1940-1945
Σελίδα 1 από 1
Τελικά αποβλακώνεσαι ΤΑ ΜΑΛΑ διαβάζοντας το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου για την Εθνική Αντίσταση ..!!!!!
Εάν διαβάσετε το παρακάτω απόσπασμα από το βιβλίο του Μανώλη Γλέζου θα συμπεράνετε λίγο -πολύ ότι η ανταρτική ομάδα του Κωστόπουλου ήταν κάτι σαν ένα μικρομάγαζο να το πω ή συνεργαζόμενο υποκατάστημα του ΕΛΑΣ, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων....
Διαβάστε μου τώρα μου ντε, το πιο κάτω απόσπασμα από επιστολή του ΙΔΙΟΥ του Ταγματάρχου Κωστόπουλου, ο οποίος ΕΥΘΕΩΣ κατηγορεί το Σαράφη ότι έκανε ανθελληνικό αγώνα από τις τάξεις του ΕΛΑΣ ... !!!!!
Τώρα πώς αυτά τα δύο συμβιβάζονται μεταξύ τους, ένας μεγαλοδύναμος Θεός γνωρίζει να μάς πει.........
Διαβάστε μου τώρα μου ντε, το πιο κάτω απόσπασμα από επιστολή του ΙΔΙΟΥ του Ταγματάρχου Κωστόπουλου, ο οποίος ΕΥΘΕΩΣ κατηγορεί το Σαράφη ότι έκανε ανθελληνικό αγώνα από τις τάξεις του ΕΛΑΣ ... !!!!!
Τώρα πώς αυτά τα δύο συμβιβάζονται μεταξύ τους, ένας μεγαλοδύναμος Θεός γνωρίζει να μάς πει.........
ΔΑΙΔΑΛΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com
Παρόμοια θέματα
» Ο Παναθηναϊκός στην Εθνική Αντίσταση
» Αποτιμώντας την Αντίσταση (του Στάθη Καλύβα)
» Ο Γουντχάουζ ξεβρακώνει τη δήθεν αντίσταση των κομμουνιστών στα Βαλκάνια
» ΔΑΙΔΑΛΕ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ.περι γλεζου και λαμογιων
» ΣΤΟΝ <<ΜΕΓΑΛΟ>.ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΛΕΖΟ
» Αποτιμώντας την Αντίσταση (του Στάθη Καλύβα)
» Ο Γουντχάουζ ξεβρακώνει τη δήθεν αντίσταση των κομμουνιστών στα Βαλκάνια
» ΔΑΙΔΑΛΕ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ.περι γλεζου και λαμογιων
» ΣΤΟΝ <<ΜΕΓΑΛΟ>.ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΛΕΖΟ
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΠΕΡΙΟΔΟΙ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ :: Περίοδος Α' : 1940-1945
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης