Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη

Πήγαινε κάτω

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη Empty ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη

Δημοσίευση  ΔΑΙΔΑΛΟΣ Κυρ Ιουν 05, 2011 12:02 am

Σας παραπέμπω στη Γερμανική ιστοσελίδα του Στρατιωτικού Κοιμητηρίου της Κρήτης (Μάλεμε) :

http://www.denkmalprojekt.org/misc_laender/maleme_kreta_frdh_wk2_gr.htm

Very Happy Θα βρείτε τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

Very Happy ΠΡΟΚΑΛΩ NA KANETE σύγκριση των ημερομηνιών θανάτου με τις ημερομηνίες των υποτιθέμενων και κατά φαντασία μαχών που ισχυρίζονται κάποιοι.

Very Happy ΚΑΝΤΕ ΤΟ και θα πάθετε την πλάκα σας ...!!!

Very Happy Αυτό το απλό ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ πράγμα που μπορεί να το κάνει και ένα δεκάχρονο παιδί, ΔΕΝ το είχε κάνει το στρατευμένο ιδεολογικά πανεπιστημιακό κατεστημένο, τόσες δεκαετίες που τα ονόματα είναι χαραγμένα πάνω στις πλάκες, προκειμένου να εξαχθούν τα ανάλογα συμπεράσματα.
Γιατί ; O νοών νοείτω.

Very Happy ΒΟΛΕΥΕ πολλούς, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, να μην υπάρχουν καταγεγραμμένοι μέρα με την ημέρα πόσοι Γερμανοί ξεκληρίστηκαν ΑΠΟ ΠΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΔΗθΕΝ " ΜΑΧΕΣ κατά τη Κατοχή, πράγμα που μπορούσε να γίνει με ΑΠΛΗ επίσκεψη στα νεκροταφεία τους στην Ελλάδα (εκτιμώ με σχετική ακρίβεια άνω του 90%)

Very Happy (Σημείωση : To μεγαλείο της προσφοράς της πραγματικής και ηρωικοτάτης Εθνικής Αντιστάσεως και των θυσιών του ελληνικού λαού με πείνα, εκτελέσεις και ολοκαυτώματα στην Κατοχή, σίγουρα δεν προσμετράται μόνο με Γερμανικά πτώματα. Αυτά απλά θα ξεγυμνώσουν τους εξ' ιδεολογίας καιροσκόπους που καπηλεύονται τις θυσίες των παιδιών της Ελλάδος)

Very Happy Τώρα όμως με το διαδίκτυο ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ! Είναι ευκαιρία οι μάσκες της ελληνικής πανεπιστημιακής μπόχας της "μεταπολίτευσης" όσον αφορά την εκατομμυρίων σελίδων ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ιστορίογραφία της Κατοχής να πέσουν.Δυστυχώς και τραγικώς για κάποιους "δήθεν" και τάχα "εγκύρους" βαθυστόχαστους καθηγητές ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....

Very Happy Τα απομνημονεύματα και μαρτυρίες ΚΑΠΟΙΩΝ (και όχι όλων βεβαίως) "αγωνιστών", "καπετάνιων", "μαχητών", κ.λ.π. που πουλούσαν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ παραμύθια ότι εξόντωναν και θέριζαν τους Γερμανούς σαν τα στάχυα και είχαν αγορευθεί σε "ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ", υπέρτερα μάλιστα και σε μεγαλύτερο βαθμό αξιοπιστίας ακόμα και από τα επίσημα αρχεία του Γερμανικού Στρατού, ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ έμπροσθεν ενός, υπογραμμίζω και πάλι ΕΝΟΣ απλού χαρτιού, ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, που λέγεται "Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου" και που εξέδιδε ο Γερμανικός Στρατός για κάθε νεκρό του στην Κρήτη.

Very Happy Ακριβώς αυτές τις "Ληξιαρχικές Πράξεις Θανάτου" (για να το πω υπεραπλουστευμένα) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ για τους Γερμανούς της Κρήτης, σας παραθέτει ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ εδώ.

Very Happy ( Επιτρέπω σε διάφορους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, τόσο στο Διαδίκτυο όσο και σε μηνιαία Περιοδικά Στρατιωτικής Ιστορίας να συνεχίζουν να ροχαλίζουν κοιμώμενοι στον ύπνο του δικαίου. Δεν μας ενδιαφέρει απλά και μόνο, κύριοι, το ΠΟΣΟΙ Γερμανοί είναι θαμμένοι στην Κρήτη.Πάρτε το χαμπάρι και μην εξαπατάτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, με αφελή και απλοικά συμπεράσματα Δημοτικού Σχολείου, τον κοσμάκη και ειδικότερα την εκτεθειμένη σε γελοία προπαγάνδα νεολαία. Χρειάζεται ΒΑΘΙΑ μελέτη και ΑΝΑΛΥΣΗ στοιχείων αν δεν το ξέρετε).

Very Happy Τόσο ηλίθια περνάμε τη Μέρκελ ώστε να πληρώνει, δεκαετίες τώρα, τις συντάξεις εκατοντάδων χιλιάδων μαιμού αντιστασιακών της ελληνικής παπάτζας. Κούνια που μας κούναγε......

Very Happy Αποτείω φόρο τιμής στους χιλιάδες πραγματικούς και σεμνούς αγωνιστές που εκτελώντας το εθνικό τους χρέος ύψωσαν το ανάστημά τους, αγωνίστηκαν, θυσιάσθηκαν και πέθαναν αντιστεκόμενοι στο βάναυσο και απάνθρωπο Γερμανό κατακτητή.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ότι το παρόν άρθρο έχει ως υπέρτιτλο
ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο 2.
Το άρθρο Νο 1 μην το ψάχνετε,ΑΚΟΜΑ πιο καταιγιστικό από το παρόν Νο2 επαφίεμαι να το αναρτήσω, όταν εγώ κρίνω σκόπιμο, στο μέλλον.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ
ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΟΘΩΝΙΑ .............
(ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ σας είχε προειδοποιήσει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy )


Very Happy Συνεχίζω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, παίρνοντας στοιχεία από την σχετική ιστοσελίδα για τη Μάχη του Αμαρίου (11-9-1944), για της οποίας τις ανακρίβειες για 180 νεκρούς Γερμανούς είχα γράψει στο παρελθόν ένα σχετικό άρθρο κάποτε εδώ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΩΣ.

Very Happy Για να δούμε λοιπόν καμάρια μου τί μας λένε τα στοιχεία του Γερμανικού Στρατιωτικού Κοιμητηρίου του Μάλεμε για τους Γερμανούς (με το βαθμό και την ηλικία τους παρακαλώ) που απεβίωσαν, την 11-9-44 στην Κρήτη :

1. Δεκανεύς ISENBERG Karl, ετών 35 (αγνοούμενος στη θάλασσα της Κρήτης)
2. Δεκανεύς ALLMENDINGER Friedrich, ετών 32
3. Δεκανεύς DELVIEUX Kurt, ετών 24
4. Τεχνικός Υπαξ. DIECKMANN Bernhard, ετών 42
5. Δεκανεύς FLORI August, ετών 37
6. Δεκανεύς KRIPPNER Willibald, ετών 31
7. Δεκανεύς MASCHKE Dietrich, ετών 34
8. Δεκανεύς STRAUSS Wilhelm, ετών 35
9. Λοχίας VOBIS Philipp, ετών 36
10. Δεκανεύς VOLLAND Adam,ετών 35
ήτοι 10 συνολικά, οι οποίοι σημειωτέον δεν είναι απαραίτητο να απεβίωσαν σε μάχες.
Αλλά ας το δεχθούμε καλοπροαίρετα ότι έτσι είναι.

(Σημ.: Στο Μάλεμε υπάρχουν θαμμένοι, μικρός αριθμός Γερμανών στρατιωτικών που δεν είναι εξακριβωμένα τα στοιχεία τους και είναι καταχωρημένοι ως άγνωστοι, αλλά αυτοί είναι λίγοι)

ΨΕΛΛΙΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑMΑΡΙΑ ΜΟΥ ; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΔΑΙΔΑΛΟΣ στις Δευ Ιουν 06, 2011 10:29 am, 2 φορές συνολικά
ΔΑΙΔΑΛΟΣ
ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη Empty Απ: ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη

Δημοσίευση  ΔΑΙΔΑΛΟΣ Δευ Ιουν 06, 2011 8:43 am

300 νεκρούς Γερμανούς δίνει ο Σπαστορύζης για τη Μάχη της Παναγιάς στα Χανιά (12-14/11/44)
(ούτε κατσαρίδες με το Baygon της Βayer να ήταν)

" ..........Στους Κάμπους ο ογδοντάχρονος γερο - (#####)άκης ταμπουρωμένος στο σπίτι του αμύνθηκε ηρωικά, σκότωσε 4 Γερμανούς και κατόρθωσε να ξεφύγει από το μπλόκο του εχθρού. Η επόμενη μέρα πέρασε ήσυχη. Η επίθεση η γενική έγινε στις 14 Νοέμβρη το πρωί και αποκρούσθηκε και πάλι νικηφόρα από τους Ελασίτες. Συνολικά οι νεκροί Γερμανοί στρατιώτες και τις δυο μέρες των μαχών ήσαν 300, ενώ από τη μεριά των Ελλήνων οι απώλειες ήσαν 8 Ελασίτες. Επιστρέφοντας από τη μάχη, οι Γερμανοί έλεγαν: "Μας είπαν πως θα συναντήσουμε άτακτους αντάρτες, μα βρεθήκαμε μπροστά σε στρατεύματα καλά οργανωμένα και διοικούμενα ....."
ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη Avatar550020_1 Σπαστορύζης 22 Νοέμβρίου 1996

21 καταγεγραμμένους νεκρούς Γερμανούς έχει το Στρατιωτικό Κοιμητήριο του Μάλεμε την IΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ χρονική περίοδο, με τα εξής στοιχεία (ΒΑΘΜΟΣ - ΕΠΩΝΥΜΟ -ΟΝΟΜΑ- ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ):

1.Feldw. KIRSCH Otto 12.11.1944
2. Ogefr. OCHSEN August 12.11.1944
3. Feldw BRÄMSWIG Josef 12.11.1944
4. Ogefr BREUER Heinrich 14.11.1944
5. Ogefr DÄHN Günter 12.11.1944
6. Matrose DRENKER Jakob 12.11.1944
7. Ogefr ENGELBRECHT Emil 12.11.1944
8. Stfeldw GEHRMANN Werner 12.11.1944
9. Stgefr HEIN Heinrich 12.11.1944
10. Gefr HEINZ Carl 12.11.1944
11. Matrose LASSNER Heinz 12.11.1944
12. Ofahnrich LINDNER Hans-Joachim 12.11.1944
13. Gefr MARKS Herbert 12.11.1944
14. Ogefr MENGES Alfons 12.11.1944
15. Uffz RÜTTIGER Erich 12.11.1944
16. Uffz SCHEDER Ferdinand 14.11.1944
17. Ogefr SCHOON August 12.11.1944
18. Feldw SCHMITZ Hubert 12.11.1944
19. Ogefr VOSKAMP Renko 12.11.1944
20. Ogefr WICH Heinrich 12.11.1944
21. Uffz WOLF Konrad 12.11.1944
(αν δεν μου ξέφυγε κανένας Very Happy )


Very Happy Για πείτε μου τώρα ρε μάγκες, αυτά τα απλά πραματάκια που βγάζω στη φόρα ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ εγώ ο ταπεινός, ΣΕ ΠΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ περισπούδαστων Καθηγητάδων Ιστορίας τα έχε τε δει άραγεΣ ;
Very Happy Σε πόσα συνέδρια και συμπόσια σύγχρονης Ιστορίας ;
Very Happy Σε πόσα "διδακτορικά" ;
Very Happy Σε πόσα ...;;;;;;;;;
Very Happy Ποιός είχε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ στην Ελλάδα ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ να κάνει ημερολογιακή καταμέτρηση απωλειών ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ της ΚΑΤΟΧΗΣ , με βάση τις Γερμανικές ταφόπλακες στο Διόνυσο και το Μάλεμε, και μετά να τρίψει τα στοιχεία στη μούρη του οποιοδήποτε " BAYGON γερμανοφάγου" ;
Very Happy ΠΟΙΟΣ; ΠΟΥ ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ;
Very Happy Μήπως φοβούνται ανάλογα σκηνικά όπως τα δύο που προανέφερα;
(Kαι αν έχω λάθος, ευχαρίστως να ανακαλέσω)
Φάτε κουτόχορτο μοσχάρια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΔΑΙΔΑΛΟΣ
ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη Empty Απ: ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη

Δημοσίευση  ΔΑΙΔΑΛΟΣ Τετ Αυγ 24, 2011 12:34 am

Περίπτωσις 3η : H Μάχη στο Τραχήλι (15/8/1943)
Εκδοχή Νο 1 :

Απολογισμός της μάχης
ΝΕΚΡΟΙ:
ΓΕΡΜΑΝΟΙ: Δεν καταμετρήθηκαν επακριβώς αλλά υπολογίζονται περίπου εκατόν.
ΕΛΛΗΝΕΣ: Ν.Σαρτζετάκης, Δ.Φραγκιαδάκης, Χ.Χαραλαμπάκης, Γ.Ηλιογιώργης, Γ.Πολιουδάκης, Κ.Αποστολάκης, Αλεξ.Ανυφαντάκης, Γ.Κρυοβρυσαμάκης, Γ.Κατσουγιώργης, Π.Λιανουδάκης.
Ούτοι παρελήφθησαν και ενταφιάσθηκαν υπό των συγγενών των.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΙ:
ΕΛΛΗΝΕΣ: Μόνον ο Καπετάν Μανουσομανώλης.
ΓΕΡΜΑΝΟΙ: 150
Πηγή : http://www.xania.gr/modules.php?name=News&file=print&sid=123

Εκδοχή Νο 2 :
Ο αρχηγός σημειώνει στο ημερολόγιο του: "Οι Γερμανοί τρομαγμενοι παίρνουν τους αμέτρητους τραυματίες του και συμπτύσσονται, εγκαταλείποντας 33 νεκρούς στο πεδίο της μάχης"
Πηγή : http://kartalos.blogspot.com/2007/09/blog-post.html

2 καταγεγραμμένους νεκρούς Γερμανούς έχει το Στρατιωτικό Κοιμητήριο του Μάλεμε την IΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ χρονική περίοδο, με τα εξής στοιχεία
(ΒΑΘΜΟΣ - ΕΠΩΝΥΜΟ -ΟΝΟΜΑ- ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ):

1. Ogefr CORLEIS Johann 15.8.1943
2. Gefr MASCHER Wilhelm 15.8.1943
Τα στοιχεία των νεκρών ελήφθησαν από το Block 1 του Κοιμητηρίου
ΔΑΙΔΑΛΟΣ
ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη Empty Απ: ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη

Δημοσίευση  ΔΑΙΔΑΛΟΣ Πεμ Σεπ 08, 2011 5:34 am

Για να κάνουμε ένα ισολογισμό μέχρι τώρα καμάρια μου...
Έχουμε λοιπόν και λέμε :

"Μάχες"_________________________: 3

Yποτιθέμενοι νεκροί Γερμανοί _______ : 580

Nεκροί Γερμανοί με βάση το Μάλεμε___ :33 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nα συνεχίσω ή τσούζει μήπως ;;;;;;;;;;

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΔΑΙΔΑΛΟΣ
ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη Empty Απ: ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ MAIMOY "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" όπως ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ξέρει - Νο2 : Oι ημερομηνίες θανάτου και τα ονόματα ΟΛΩΝ των Γερμανών στην Κρήτη

Δημοσίευση  ΔΑΙΔΑΛΟΣ Κυρ Ιαν 22, 2012 4:19 am

Γενικά το θέμα "Εθνική Αντίσταση" στην Κρήτη δεν παίζει πολύ τον τελευταίο καιρό στα κατά τα άλλα λαλίστατα φόρουμ .........

Γιατί άραγε ;;;;;;; Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΔΑΙΔΑΛΟΣ
ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα
» Η ΕΜΕΤΙΚΗ παραποίησις της Ιστορίας της Εθνικής Αντιστάσεως στην ταινία "ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ" για δήθεν συμφωνία Ζέρβα και Γερμανών
» Το προγεφύρωμα της Εθνικής Αντιστάσεως στην Ήπειρο, Μάρτιος - Οκτώβριος 1944
» Το διάτρητο νομοθετικό πλαίσιο βάσει του οποίου μπορείτε να βγάλετε αναπηρική σύνταξη "Εθνικής Αντίστασης" στο πι και φι
» Όταν η Χωροφυλακή της Δεξιάς προστάτευε τα κομμουνισταριά της "Εθνικής" "Αντίστασης" να μη φάνε ξύλο μετά μουσικής .........
» Ποιός έπιασε 85 αιχμαλώτους Γερμανούς στην Κρήτη

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης