ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ :: Αθλητισμός -Μουσική - Χόμπυ -Μαγειρική -Υπολογιστές -Νέες τεχνολογίες -Kινηματογράφος-Ψυχαγωγία
Σελίδα 1 από 1
ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
λοιπον εβγαλα τα βιστα και εβαλα 7 και ολα πηγαν πολυ καλα
θελω ομως ενα προγραμα cleaner να μου σσυστησετε χωρις κωδικους κτλ και ενα ακρομπατ για να διαβαζω pdf
Δωστε λινκ λιγο πριν κατεβει στον υπολογιστη μου διοτι τα περισσοτερα σε πανε απο το ενα στο αλλο
Eπισης απεκτισα και ενα προβλημα
Εγκατεστησα το office 2003 Ελληνικο αυτο που ειχα δουλευει κανονικα στα ελληνικα και μμετα την εγκατασταση του ΜΟΖΙΛΑ που ειναι και αυτος ελληνικος ο office εγιξνε αγγλικο
το ιδιο ακριβως εγινε και με το open office ξεκινησε ελληνικο και εγινε αγγλικο
μαλλον καποια εντολη πειραχτηκε αλλα ποια;;;
καποια βοηθεια;; Ευχαριστω
Ειδατε τι ανεβασα ρε σεις στα βιβλια
Εξακολουθω να ανεβαζω και εσεις βοηθιστε με να συνεχισω το εργο μου διοτι δεν ξερω περι πληροφορικης κτλ να χανω και χρονο
θελω ομως ενα προγραμα cleaner να μου σσυστησετε χωρις κωδικους κτλ και ενα ακρομπατ για να διαβαζω pdf
Δωστε λινκ λιγο πριν κατεβει στον υπολογιστη μου διοτι τα περισσοτερα σε πανε απο το ενα στο αλλο
Eπισης απεκτισα και ενα προβλημα
Εγκατεστησα το office 2003 Ελληνικο αυτο που ειχα δουλευει κανονικα στα ελληνικα και μμετα την εγκατασταση του ΜΟΖΙΛΑ που ειναι και αυτος ελληνικος ο office εγιξνε αγγλικο
το ιδιο ακριβως εγινε και με το open office ξεκινησε ελληνικο και εγινε αγγλικο
μαλλον καποια εντολη πειραχτηκε αλλα ποια;;;
καποια βοηθεια;; Ευχαριστω
Ειδατε τι ανεβασα ρε σεις στα βιβλια
Εξακολουθω να ανεβαζω και εσεις βοηθιστε με να συνεχισω το εργο μου διοτι δεν ξερω περι πληροφορικης κτλ να χανω και χρονο
ΤΑΥΓΕΤΗΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3338
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Παρόμοια θέματα
» θελω οδηγιες για φορματ
» 60 άτομα (μετά βίας) είχαν δύναμη κάποια "Τάγματα" του ΕΛΑΣ !!!!!!!
» ΖΗΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΦΑΚΕΛΩΝ
» Ζήτω η Λευτεριά (Γιαννης Δημητράς : ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!) προσκυνάμε .......
» 60 άτομα (μετά βίας) είχαν δύναμη κάποια "Τάγματα" του ΕΛΑΣ !!!!!!!
» ΖΗΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΦΑΚΕΛΩΝ
» Ζήτω η Λευτεριά (Γιαννης Δημητράς : ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!) προσκυνάμε .......
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ :: Αθλητισμός -Μουσική - Χόμπυ -Μαγειρική -Υπολογιστές -Νέες τεχνολογίες -Kινηματογράφος-Ψυχαγωγία
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης