Η λίθινη διαστρέβλωση (;) της Ιστορίας από τον ΕΛΑΣ: Εκτελέστηκαν λέει από τους Γερμανούς καταΧτητές (με Χί παρακαλώ) στις 6 Νοεμβρίου 1944 !!!
2 απαντήσεις
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΠΕΡΙΟΔΟΙ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ :: Περίοδος Α' : 1940-1945
Σελίδα 1 από 1
Η λίθινη διαστρέβλωση (;) της Ιστορίας από τον ΕΛΑΣ: Εκτελέστηκαν λέει από τους Γερμανούς καταΧτητές (με Χί παρακαλώ) στις 6 Νοεμβρίου 1944 !!!
Το κατωτέρω μνημείο βρίσκεται στη Στερεά (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ) Ελλάδα.....(προσέξτε βέβαια το γράμμα "Χ" στη λέξη "κατακτητές" που σφυρηλατεί βαθιά -όχι αστεία ....εεε ; - μπολσεβίκικη αγωνιστικότητα)
Ως γνωστόν ο τελευταίος Γερμανός εγκατέλειψε την ηπειρωτική, (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ) χώρα πολλές μέρες πριν ...............
.............Τα χάπιααααααααααααα μου.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ως γνωστόν ο τελευταίος Γερμανός εγκατέλειψε την ηπειρωτική, (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ) χώρα πολλές μέρες πριν ...............
.............Τα χάπιααααααααααααα μου.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΑΙΔΑΛΟΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com
Απ: Η λίθινη διαστρέβλωση (;) της Ιστορίας από τον ΕΛΑΣ: Εκτελέστηκαν λέει από τους Γερμανούς καταΧτητές (με Χί παρακαλώ) στις 6 Νοεμβρίου 1944 !!!
ολα τα μνημεια αν την ελλαδα που υμνουν την...αντιστασιακη δραση του ΕΛΑΣ τετοια γραφουν.και τα περισσοτερα εχουν ονοματα που βαζει οποιος αριστερος γουσταρει!!!
σε ενα τετοιο θα παω να βαλω και τον σκυλο του παππου μου που επιασε απο το παντελονι εναν γερμανο που ηρθε στο χωριο ποιος Ελασιτης θα τολμουσε να κανει τετοια ενεργεια;;;
σε ενα τετοιο θα παω να βαλω και τον σκυλο του παππου μου που επιασε απο το παντελονι εναν γερμανο που ηρθε στο χωριο ποιος Ελασιτης θα τολμουσε να κανει τετοια ενεργεια;;;
ΤΑΥΓΕΤΗΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3338
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Παρόμοια θέματα
» Γιατί "αποσιωπάται" ΑΡΑΓΕ η εκτέλεσις 30 Ελλήνων από τους Γερμανούς το 1944 στην Πάτρα ;; Δεν υπάρχει ΜΗΠΩΣ καμία "μάχη" του ΕΛΑΣ ως πρόσχημα ;;
» Ο ΕΛΑΣ τραυματίζει 2 Γερμανούς και λέει ότι σκότωσε 1.200 !!!!!!!!!!!!!!
» Συνταγματάρχης του ΕΛΑΣ ομολογεί συνεργασία με τους Γερμανούς
» Ο ΕΛΑΣ έκανε τα Δεκεμβριανά συνεργαζόμενος με τους Γερμανούς
» Τά Τάγματα Άσφαλειας.ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ -ΕΛΑΣ
» Ο ΕΛΑΣ τραυματίζει 2 Γερμανούς και λέει ότι σκότωσε 1.200 !!!!!!!!!!!!!!
» Συνταγματάρχης του ΕΛΑΣ ομολογεί συνεργασία με τους Γερμανούς
» Ο ΕΛΑΣ έκανε τα Δεκεμβριανά συνεργαζόμενος με τους Γερμανούς
» Τά Τάγματα Άσφαλειας.ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ -ΕΛΑΣ
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΠΕΡΙΟΔΟΙ - ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ :: Περίοδος Α' : 1940-1945
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης