Η άφιξις του Καλιγούλα
2 απαντήσεις
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ :: Παρουσιάστε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας
Σελίδα 1 από 1
Η άφιξις του Καλιγούλα
Σας χαιρετώ και εγώ, κύριοι. Η άφιξίς μου χαρακτηρίζεται ως μία ιστορική αναγκαιότης και τίποτε περισσότερο. Θα παρακολουθώ και θα συμβάλλω όπου κρίνω σκόπιμο. Τα σέβη μου.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Απ: Η άφιξις του Καλιγούλα
Caligula έγραψε:Σας χαιρετώ και εγώ, κύριοι. Η άφιξίς μου χαρακτηρίζεται ως μία ιστορική αναγκαιότης και τίποτε περισσότερο. Θα παρακολουθώ και θα συμβάλλω όπου κρίνω σκόπιμο. Τα σέβη μου.
Πιπινια για τα οργια μας εφερες;
Αν οχι διαγραψου και μπες με αλλο ονομα
mnimes-istorikes- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2010
Τόπος : 'Αστεγος Βαρελοποιός.Κλέβω wi-fi
Εδώ δεν έφερα πιπίνια, έφερα αγωνιστική θέρμη και πνεύμα. Εδώ θα παλέψουμε για τα δίκαια της αστικής τάξης!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Caligula έγραψε:Σας χαιρετώ και εγώ, κύριοι. Η άφιξίς μου χαρακτηρίζεται ως μία ιστορική αναγκαιότης και τίποτε περισσότερο. Θα παρακολουθώ και θα συμβάλλω όπου κρίνω σκόπιμο. Τα σέβη μου.
το πρωτοκολο λεει οτι οποιος ερχεται εδω υποβαλλει πρωτα τα σεβη του στον πολυγωναρχιδο ΤΑΥΓΕΤΗ
νa το τηρουμε παρακαλω και αν εισαι νεος στα φορουμ ριξε μια ματια για την εργογραφια μου στο phorum.gr
ΤΑΥΓΕΤΗΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3338
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Γειά σου Καλιγούλα. Χρησιμότατη και ευπρόσδεκτη η παρουσία σου εδώ.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Τα σέβη μου, και σε εσάς, κύριε. Βεβαίως μπορεί ιδεολογικά να απέχουμε κάπως (τοποθετώ τον εαυτό μου στην ελευθεριακή ζώνη καπιταλισμού-αναρχοκαπιταλισμού), αλλά πιθανώς να συμφωνούμε στην αντίθεση προς αυταρχικά-ολοκληρωτικά καθεστώτα οποιασδήποτε μορφής. Αν όχι, δεν πειράζει, κανείς δεν είναι τέλειος.ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε:Caligula έγραψε:Σας χαιρετώ και εγώ, κύριοι. Η άφιξίς μου χαρακτηρίζεται ως μία ιστορική αναγκαιότης και τίποτε περισσότερο. Θα παρακολουθώ και θα συμβάλλω όπου κρίνω σκόπιμο. Τα σέβη μου.
το πρωτοκολο λεει οτι οποιος ερχεται εδω υποβαλλει πρωτα τα σεβη του στον πολυγωναρχιδο ΤΑΥΓΕΤΗ
νa το τηρουμε παρακαλω και αν εισαι νεος στα φορουμ ριξε μια ματια για την εργογραφια μου στο phorum.gr
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ :: Παρουσιάστε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης