Καλώς σας βρήκα!
2 απαντήσεις
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ :: Παρουσιάστε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας
Σελίδα 1 από 1
Καλώς σας βρήκα!
Με χαρά έμαθα για το εν λόγω forum. Ένα ακόμη "κάστρο", όλων των πατριωτών! Οι συστάσεις, νομίζω περιττεύουν... Όσοι με έχουν συναντήσει σε άλλα forums, ξέρουν "σε ποιόν θεό πιστεύω"...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Απ: Καλώς σας βρήκα!
Ρωμανός έγραψε:Με χαρά έμαθα για το εν λόγω forum. Ένα ακόμη "κάστρο", όλων των πατριωτών! Οι συστάσεις, νομίζω περιττεύουν... Όσοι με έχουν συναντήσει σε άλλα forums, ξέρουν "σε ποιόν θεό πιστεύω"...
καλως ορισες λοιπον και βοηθα λιγο την κατασταση στην αντιμετωπιση της κομμουνιστικης προπαγανδας
ΤΑΥΓΕΤΗΣ- Αριθμός μηνυμάτων : 3338
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Γεια σου ρε Ρωμανε, καλα που μου εδωσες το λινκ για εδω. Το παρακολουθουσα ωρες ωρες απο παλια, αλλα δεν ειχε πολλη κινηση. Τωρα που αρχισε και μαζευεται ο καλος ο κοσμος γραφτηκα και εγω.
Αριστο, τελειωσε το θεμα για τους Κενεντι, κι αν βρεις χρονο γραψε και για τον Ωναση.
Αριστο, τελειωσε το θεμα για τους Κενεντι, κι αν βρεις χρονο γραψε και για τον Ωναση.
Theseus- Αριθμός μηνυμάτων : 147
Ημερομηνία εγγραφής : 14/11/2012
Τόπος : Αθηνα
Theseus έγραψε:Γεια σου ρε Ρωμανε, καλα που μου εδωσες το λινκ για εδω. Το παρακολουθουσα ωρες ωρες απο παλια, αλλα δεν ειχε πολλη κινηση. Τωρα που αρχισε και μαζευεται ο καλος ο κοσμος γραφτηκα και εγω.
οκευ, θα το ολοκληρωσω μεσα στο σαββατοκυριακο, καλως ηλθες...
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Theseus έγραψε:Γεια σου ρε Ρωμανε, καλα που μου εδωσες το λινκ για εδω. Το παρακολουθουσα ωρες ωρες απο παλια, αλλα δεν ειχε πολλη κινηση. Τωρα που αρχισε και μαζευεται ο καλος ο κοσμος γραφτηκα και εγω.
Χαίρομαι που έχουμε έναν ακόμα βασιλόφρωνα στο φόρουμ τούτο.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ :: Παρουσιάστε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης