Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση

Αναστάσιος Αναστασίου, “Από τη ‘Βάρκιζα’ στον Εμφύλιο” (Αρχεία, Τύπος, Απομνημονεύματα και Μαρτυρίες από την περιοχή της Λάρισας)

Πήγαινε κάτω

Αναστάσιος Αναστασίου, “Από τη ‘Βάρκιζα’ στον Εμφύλιο” (Αρχεία, Τύπος, Απομνημονεύματα και Μαρτυρίες από την περιοχή της Λάρισας)

Δημοσίευση  pavlos1988 Την / Το Κυρ Μάης 04, 2014 7:15 pm

http://emfilios.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2921.html

Αναστάσιος Αναστασίου, “Από τη ‘Βάρκιζα’ στον Εμφύλιο” (Αρχεία, Τύπος, Απομνημονεύματα και Μαρτυρίες από την περιοχή της Λάρισας), μεταπτυχιακή εργασία, Πάντειο Πανεπιστήμιο-Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Αθήνα 2012


Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς αλλά εμένα η συγκεκριμένη εργασία εκτός από στρατευμένη, μου φαίνεται και εξαιρετικά πρόχειρη, ειδικά για μεταπτυχιακή.

Επίσης, δεν ξέρω άμα αυτό οφείλεται σε ενδεχόμενες κοινές πηγές, αλλά μου φαίνεται πως σε αρκετά μεγάλα κομμάτια, ο συγγραφέας αντιγράφει τον Παπαγιάννη ( ''ΕΑΣΑΔ'' και ''Τα Παιδιά της Λύκαινας'').

Συν τοις άλλοις, πετάει κάτι παραπομπές, όπως π.χ. στο ογκωδέστατο ''Έλληνες εναντίον Ελλήνων'' του Δορδανά, χωρίς να αναφέρει σελίδα!!!

Επίσης εξοργιστικό είναι το γεγονός πως υιοθετεί άκριτα δημοσιεύματα του, αριστερού, τύπου της εποχής, χωρίς να εξετάζει την αξιοπιστία των δημοσιευμάτων αλλά και την προπαγάνδα που αυτά εξυπηρετούσαν.

Πραγματικά, αν αυτή η εργασία πήρε καλό βαθμό σηκώνω τα χέρια ψηλά.

pavlos1988

Αριθμός μηνυμάτων : 109
Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης