Ελληνική Ιστορία 1940-49 .Ένα έθνος σε κρίση

Οι "Διμοιρίες" του ΕΛΑΣ είχαν και τον "Καπετάνιο" τους (άσχετα αν είχαν 10 άνδρες και 2 πιστόλια), ο οποίος ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ !!!!!!

Πήγαινε κάτω

Οι "Διμοιρίες" του ΕΛΑΣ είχαν και τον "Καπετάνιο" τους (άσχετα αν είχαν 10 άνδρες και 2 πιστόλια), ο οποίος ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ !!!!!!

Δημοσίευση  ΔΑΙΔΑΛΟΣ Την / Το Τετ Δεκ 19, 2012 10:05 pm

Σημειώστε ότι ο εν λόγω "καπετάνιος" "Δρίας" του ΕΛΑΣ, που :

Very Happy -ΟΥΤΕ Καπετάνιος ήταν ...........(.....που πας ρε Καραμίχαλε ;;;;;;;;;;;;; )

Very Happy -ΟΥΤΕ Διμοιρία είχε ............(για 10 άνδρες μιλάμε, ήτοι το 1/3 της Διμοιρίας)

Very Happy -ΟΥΤΕ οπλισμό είχε.............(2 πιστόλια είχε όλα και όλα, ήτοι ούτε το 5% της ισχύος πυρός Διμοιρίας)

Very Happy -OYTE όπως Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ θυμάται τον αρχηγό του affraid (ΘΕΕ και ΚΥΡΙΕ !!!!!!!) affraid
(πληροφοριακά και μόνο ήταν ο Γρηγόρης ο "Γυαλάκιας" !!!!!!!!!!!!)

Very Happy -΄Αρχισε (επαναλαμβάνω "άρχισε") να παίρνει το βάφτισμα του πυρός (θεωρητικά ΠΑΝΤΑ) 13 μήνες πριν αποχωρήσουν οι Γερμανοί, ήτοι τον Αύγουστο του 1943 !!!!!!!

ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ (αν έχετε το θεό σας) :

Arrow 1) Αναλογικά και σε σχέση με αντίστοιχα των οποιονδήποτε Στρατηγών του Β' ΠΠ (Ρώσσων, Αμερικανών,Γερμανών) είναι χιλιαπλάσια σε όγκο (για να μην πω και παραπάνω)

Arrow 2) Κάνει μνεία για Ταξιαρχίες, Σώματα Στρατού, Διλοχίες, Τριλοχίες, Επιτελάρχες, Διοικητές και πάλι Ταξιαρχίες και πάλι Επιτελάρχες, έξοχες στρατιωτικές υπερκεράσεις, και πάλι Διοικητές και πάλι Σώματα Στρατού , συγκλονιστικές οδομαχίες και πάλι Επιτελάρχες και πάλι Ταξιαρχίες , υποδειγματικές μάχες εναντίον τεθωρακισμένων, καταρρίψεις πλοίων, βυθίσεις αεροπλάνων, και να Διμοιρίες, ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ και να Διοικητές και να πάλι οι Επιτελάρχες και ξανά οι Ταξιαρχίες και πάρε να' χεις αυτό και πάρε να' χεις το άλλο κ.λ.π. , κ.λ.π.
.........και το κυριότερον και σοβαρότερον (αν ΚΑΙ ΠΑΛΙ έχετε το θεό σας) :

Arrow Arrow Arrow 3) Θα τα βρείτε ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΛΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ , αλλά να τα επικαλούνται σε εκατοντάδες εκατοντάδων παραπομπών ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ (και διδακτορικά άμα λάχει) ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ.........

lol! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ lol!
εγώ βέβαια τους έχω ξεφτυλίσει ΚΑΙ ΕΔΩ Arrow Arrow Arrow http://istoria.forumgreek.com/t1198-topic?highlight=%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF


ΚΕΦΑΛΑΙΟ I
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ»

1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΦΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
Αύγουστος 1943. Είμαι καπετάνιος της διμοιρίας του ΕΛΑΣ Ιλισίων.
Στρατιωτικός της διμοιρίας, ο έφεδρος ανθυπολοχαγός Μάριος Ανωγειανάκης. Καπετάνιος του λόχου Ζωγράφου, στον οποίο ανήκαμε, ήταν ο «Γρηγόρης ο γυαλάκιας». Αν θυμάμαικαλά το πραγματικό του όνομα ήταν Σπύρος Βελούδης. Η επαφή με το «Γρηγόρη» γίνεται με παράνομα τακτικά ραντεβού. Αντίθετα οι επαφές με τον Ανωγειανάκη και τους μαχητές της διμοιρίας, γίνονται στα σπίτια τους. σε καφενεδάκια και άλλα «στέκια» με το προπέτασμα της «απλής φιλικής παρέας».Έτσι σε κάθε στιγμή είχα τη δυνατότητα να πάρω επαφή με τους άνδρες της διμοιρίας, που τότε δεν ξεπερνούσαν τον αριθμό 10.Οπλισμός της διμοιρίας 2 περίστροφα. 30 σφαίρες. 2 ιταλικές χειροβομβίδες και πέτρες στην τσέπη.

Πηγή :
Ο ΕΛΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Άνεμος Λευτεριάς στις Νότιες και Ανατολικές Συνοικίες, Χρονικό - Ορέστη Μακρή (Γιάννη)


1ον ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΑΙΔΑΛΟΥ :
Η Ιστορική Επιστήμη εναγωνίως αδυμονούσα και ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ανυσυχούσα και περιμένουσα με την πένα της σύξυλη σε αναμονή και το μελάνι αυτής έτοιμον προς συγγραφή εγγύς πλησίον και άνωθεν του ιστορικού παπύρου, θα είναι απείρως ευγνωμονούσα σε όποιον προσκομίσει στοιχεία τινά περί εξακριβώσεως της ταυτότητος του Γρηγορίου "Γυαλάκια" .......

2ον ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΑΙΔΑΛΟΥ (για να σας λυθεί πλέον ΚΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ από τα γέλια : )

Παραθέτω τις "στρατιωτικές" "μεταβολές" του εν λόγω "Καπετάνιου", o οποίος ήταν και 25 ετών, από τον Αύγουστο του 1943 έως το Δεκέμβριο του 1944 ήτοι διάστημα 16 μηνών εκ των οποίων 14 Γερμανικής Κατοχής, :
Arrow Aναλαβάνει καπετάνιος Διμοιρίας του ΕΛΑΣ Ιλισίων.
Arrow Το 1943 ανέλαβε καπετάνιος του 3ου Τάγματος του ΕΛΑΣ.
Arrow Στη συνέχεια, διατέλεσε Β καπετάνιος του 2ου Συντάγματος και
Arrow Β καπετάνιος του 1ου Συντάγματος.
Arrow Κατέληξε καπετάνιος του Β Συγκροτήματος της ΑΘήνας
avatar
ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Οι "Διμοιρίες" του ΕΛΑΣ είχαν και τον "Καπετάνιο" τους (άσχετα αν είχαν 10 άνδρες και 2 πιστόλια), ο οποίος ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ !!!!!!

Δημοσίευση  ΔΑΙΔΑΛΟΣ Την / Το Σαβ Ιαν 26, 2013 12:52 am

ΔΑΙΔΑΛΟΣ έγραψε:
.........και το κυριότερον και σοβαρότερον (αν ΚΑΙ ΠΑΛΙ έχετε το θεό σας) :

Arrow Arrow Arrow 3) Θα τα βρείτε ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΛΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ , αλλά να τα επικαλούνται σε εκατοντάδες εκατοντάδων παραπομπών ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ (και διδακτορικά άμα λάχει) ΔΗΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ......... [/color]
Οι οποίοι βέβαια ιστορικοί του κώλου ("Δεξιών συμπεριλαμβανομένων") προβάλλουν κατά κόρον την εν λόγω ΑΣΗΜΑΝΤΗ μπουρδολογία, ενώ από την άλλη ΘΑΒΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αντίστοιχα πονήματα που έχουν γράψει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ με περγαμηνές στο πεδίο της μάχης, και πολύμηνη δράση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Eυρώπη :

Arrow http://istoria.forumgreek.com/t1033-topic#1493

Arrow http://istoria.forumgreek.com/t1009-topic
avatar
ΔΑΙΔΑΛΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 2845
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Τόπος : daidalakos@yahoo.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης